Terină De Zmeură Mango Congelată
Terina de zmeură mango congelată este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 320 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, suc de lămâie, sorbet de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Terină Înghețată De Zmeură-Ciocolată, Terină tropicală congelată cu sos de Mango-mure, și Desert Congelat Cu Mango Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se răcește siropul.
Pur zmeură și suc de lămâie într-un robot de bucătărie, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând semințele. Se amestecă siropul de zahăr și se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 2 ore.
Înghețați sorbetul în aparatul de înghețată.
Transferați într-un recipient etanș și congelați până când este ușor mai ferm, dar încă răspândit, aproximativ 30 de minute.
Tapetați tigaia cu 3 bucăți de folie de plastic (1 pe lungime și 2 transversal), lăsând cel puțin o surplombă de 2 inci pe toate părțile, apoi congelați tigaia 10 minute.
În timp ce sorbetul de zmeură este în congelator, înmuiați sorbetul de mango și înghețata de mango în frigider.
Mash sorbet de mango într-un castron cu o lingură până se întinde, dar nu se topește. Mash înghețată într-un alt castron în același mod.
Răspândiți uniform 1 3/4 căni de sorbet de mango în partea de jos a tăvii de pâine (de preferință cu o mică spatulă metalică offset), apoi acoperiți cu 1 3/4 căni de înghețată de mango și jumătate de sorbet de zmeură. (Dacă sorbetele sau înghețata devin prea moi pentru răspândire, congelați 10 minute între stratificare.) Repetați stratificarea cu 1 3/4 căni sorbet de mango, 1 3/4 căni înghețată de mango și sorbet de zmeură rămas (tigaia va fi plină). Acoperiți partea superioară a terinei cu folie de plastic, apoi înfășurați tigaia cu mai multă folie de plastic și înghețați până când terina este întărită, cel puțin 8 ore.
Pentru a servi, desfaceți tigaia, apoi deschideți consola și inversați tigaia pe un platou de servire răcit. Udați un prosop de bucătărie cu apă fierbinte, stoarceți-l Rapid uscat și drapați peste tigaie 30 de secunde. Ridicați tigaia și îndepărtați folia de plastic.
* Disponibil la unele magazine de vase
Catalogul brutarului (800-827-6836) și mărfurile unui bucătar (800-915-9788).
* Sorbetul de zmeură se poate face cu 3 zile înainte. Se înmoaie la frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de utilizare.* Terina asamblată poate fi înghețată până la 3 zile.