Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin

Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin
Terrina de rață cu șalotă glazurată cu vin este o fără gluten băutură. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați grăsimea caul, piperul, sânii de rață moulard și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 76 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Șalotă glazurată cu vin roșu, Terrină de rață și porc cu afine și fistic, și Terrină De Rață Cu Smochine Din Bucătăria Mea Din Paris pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Congelați laptele într-un vas superficial, răzuind o dată sau de două ori cu o furculiță pentru a sparge cristalele, până la îngheț, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
2
Trageți pielea cu grăsime de pe pieptul de rață cu degetele, folosind un cuțit atunci când este necesar, apoi tăiați atât pielea cu grăsime, cât și carnea de sân pe lungime în bucăți de 1 inch care se vor potrivi în râșniță. Răciți carnea și pielea cu grăsime, învelite separat în folie de plastic, în congelator până când sunt ferme, dar nu congelate, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Puneți un castron mediu într-un castron mai mare cu gheață și apă rece sub râșniță pentru a prinde carnea măcinată, apoi hrăniți carnea (numai) prin râșniță. Înlocuiți vasul mediu în gheață cu un castron mare de metal și hrăniți carnea prin râșniță a doua oară, adăugând linguri de lapte congelat pe măsură ce mergeți. Se răcește, acoperit cu folie de plastic, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Hrăniți pielea de rață cu grăsime prin râșniță de două ori într-un castron așezat într-un castron mai mare de gheață și apă rece, apoi adăugați la carnea de rață măcinată și puneți vasul într-un castron mai mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ingredientele rămase de terină de rață la amestecul de rață măcinată și amestecați cu mâinile sau cu o lingură de lemn până când se combină bine. Se răcește, acoperit cu folie de plastic, la frigider cel puțin 8 ore pentru a marina carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1
Aduceți vinul, oțetul, zahărul, sarea, cimbru și frunza de dafin la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați șalotă întreagă și acoperiți suprafața lichidului cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară. Se fierbe puternic șalotele până se înmoaie, aproximativ 40 de minute, apoi se transferă din lichidul de gătit într-un castron cu o lingură cu fante și se aruncă crenguța de cimbru și frunza de dafin. Dacă lichidul nu este siropos, fierbeți până se reduce la aproximativ 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă peste șalotă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Linia de jos și toate laturile terinei cu grăsime (sau grăsime caul), suprapunându-se ușor marginile și lăsând o surplombă de 2 inci pe laturile lungi. Frecați o parte din amestecul de rață pe căptușeala de grăsime pentru a ajuta restul să adere, apoi împachetați aproximativ două treimi din rața rămasă. Creați un jgheab larg pe lungime de-a lungul mijlocului cu spatele unei linguri. Încorporați eșalotă drenate, sirop de Port de rezervare, a subliniat se termină în jos în jgheab. Împachetați amestecul de rață rămas deasupra. Îndoiți consola (adăugând mai multă grăsime, dacă este necesar) pentru a acoperi complet partea superioară, apoi acoperiți terina cu un strat dublu de folie. Rap mold ferm pe tejghea pentru terina compactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
FatbackFatback
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Rață întreagăRață întreagă
PortPort
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți terina într-o baie de apă până când termometrul este introdus în diagonală prin folie de cel puțin 2 inci în centrul cărnii înregistrează 155 până la 71°, 13/4 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Îndepărtați folia și terina rece în matriță pe un suport, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Puneți terina în matriță într-o tigaie curățată. Puneți o bucată de pergament sau hârtie de ceară deasupra terinei, apoi așezați deasupra pergamentului o altă matriță de terină de aceeași dimensiune sau o bucată de lemn sau carton greu tăiat pentru a se potrivi în interiorul matriței și învelit în folie. Puneți 2 până la 3 cutii (1 kilogram) pe terină sau pe lemn sau carton pentru a cântări terina. Se răcește terina în tigaie cu greutăți până se răcește complet, cel puțin 4 ore. Continuați să răciți terina, cu sau fără greutăți, cel puțin 24 de ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a terinei și lăsați să stea în matriță într-o tigaie cu 1 inch de apă fierbinte (pentru a slăbi fundul) 2 minute. Sfat terrine mold (ținând terrine) pentru a scurge excesul de lichid, apoi inversați o placă de tăiere peste terrine, reintroduceți terrine pe placa de tăiere și ștergeți ușor în afara terrine (fatback) cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați terina să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire, apoi tăiați-o în felii groase de 1/2 inch și serviți pe farfurii stropite cu sirop de vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
* Disponibil la dartagnan.com.
4
Notele bucătarilor: Terina poate fi marinată (înainte de coacere) până la 24 de ore. Șalotele pot fi glazurate cu 1 zi înainte și răcite, neacoperite, apoi răcite în lichid de gătit, acoperite. Terrina se păstrează, învelită în folie de plastic și răcită, 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În76 hrs
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista