Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale

Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale
Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 647 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ovăz de terci, portocale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un mic dejun preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Terci cremos cu mere condimentate și afine, Terci de nucă de cocos-migdale condimentat cu semințe de Chia, cânepă și in, și Profiterole Condimentate Cu Dovleac Cu Compot Cald De Afine.

Instrucțiuni

1
Amestecați ovăzul, laptele, laptele de cocos, zahărul, condimentele și un vârf de sare într-o cratiță. Setați la foc mic și gătiți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând din când în când pentru a preveni lipirea terciului, până când este gros și cremos adăugați un strop mai mult lapte dacă vă place mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cereale CaldeCereale Calde
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, pregătiți compotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
3
Puneți zahărul și 2 lingurițe de apă într-o tigaie și încălziți pentru a dizolva zahărul. Odată ce clocotește, adăugați portocalele și merisoarele. Se amestecă, apoi se aprinde focul și se lasă să baloneze câteva minute până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă și compotul devine gros și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
CompotCompot
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru a servi, lingurați terciul în boluri, acoperiți cu compotul de portocale și afine, un vârtej de cremă de nucă de cocos, niște nucă de cocos rasă și un grătar suplimentar de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
CompotCompot
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista