Tennessee Jam Cake

Tennessee Jam Cake
Tennessee Jam Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 233 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ouă, gem de mure, amestec de prăjituri cu condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tennessee Lemonade, Tratații din Tennessee, și Tennessee Fleică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric timp de 1 minut. Răzuiți părțile laterale și bateți la viteză medie încă 2 minute până se omogenizează bine, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se toarnă aluatul uniform în torturi rotunde de 2 (9 inci).
3
Coaceți la 350 timp de 26 până la 28 de minute sau până când prăjiturile sunt maro deschis și izvorăsc înapoi când sunt apăsate cu degetul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute.
5
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
6
Așezați un strat pe un platou de servire și întindeți 1/2 cană de gem deasupra stratului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
7
Întindeți ușor glazura caldă de Caramel rapid peste gem. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
8
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rapidă de Caramel rămasă, lucrând rapid înainte ca glazura să se întărească. (Dacă glazura devine prea greu de întins, puneți-o la foc mic timp de 1 minut, amestecând continuu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Lăsați tortul să stea 10 minute.
10
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit gemul de mure Knott ' s Berry Farm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De MureGem De Mure
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista