Tennessee Burger cu Bourbon și sos BBQ

Tennessee Burger cu Bourbon și sos BBQ necesită în jurul valorii de 44 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 471 calorii. Un amestec de sos worcestershire, chifle de hamburger de pâine, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Burger de bourbon de arțar cu sos de muștar de slănină, Burger de bourbon de arțar cu sos de muștar de slănină, și Rețetă De Sos De Grătar Tennessee Whiskey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie.
Adăugați ulei și ceapă în picături în tigaie; gatiti 15 minute sau pana cand ceapa se rumeneste si foarte frageda, amestecand ocazional.
Adăugați 3 linguri de bourbon, oțet și 1/4 linguriță de sare. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand constant.
Scoateți amestecul din tigaie. Se răcește 5 minute.
Combinați restul de 2 linguri de bourbon, ketchup și următoarele 7 ingrediente (prin pudră de ceapă) într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când sosul se îngroașă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toacă grosier 3/4 cană amestec de ceapă; se amestecă în carne de vită. Împărțiți amestecul de carne de vită în 6 porții egale, modelând ușor fiecare porție într-un patty gros de 1/2 inci. Apăsați o indentare de dimensiuni nichel în centrul fiecărui patty.
Se presară uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Locul chiftelele pe gratar rack acoperite cu spray de gătit; gratar 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Întindeți fiecare jumătate de coc de sus și de jos cu 1 sos de lingură.
Așezați chiftele pe jumătățile de jos; top fiecare patty cu 1 felie de roșii. Împărțiți amestecul de ceapă rămas uniform între porții. Topiți fiecare porție cu 1/2 felie de slănină și jumătatea superioară a chiflei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.