Tempura picantă de creveți și scoici cu salată de castraveți
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da creveți picant și tempura scoică cu salata de castraveti un try. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sosul de pește, sosul chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tempura Picantă De Creveți, Tartar Picant De Scoici În Rețetă De Cupe De Castraveți, și Lemongrass Crab & Scallop prăjituri cu un sos picant castravete scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit introdus în ulei atinge 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Amestecați făina, amidonul de porumb, semințele de susan, sarea, zahărul, praful de copt, apa, sake, sosul chile și sosul de pește împreună într-un castron mare. Scufundați creveții și scoicile în aluat, lăsând excesul de aluat să se scurgă înapoi în castron și să cadă ușor în uleiul încins. Prăjiți creveții și scoicile până când sunt crocante și aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
5 Uncii De Ceață Tocată
Sos De Pește
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Sos Japonez De Susan
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Bateți împreună ghimbirul, zahărul, fulgii de chile, oțetul de orez și sosul de pește. Aruncați castravetele în pansament și împărțiți între 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De Pește
Culese Crengute De Marar
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Scoateți creveții și scoicile din ulei și scurgeți-le pe prosoape de hârtie, condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
3
Așezați 2 creveți și 1 scoică pe fiecare farfurie deasupra salatei de castraveți.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.