Tempura De Mazăre Cu Zahăr
Sugar Snap Pea Tempura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 120. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 85 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Dacă aveți la îndemână bere, mazăre cu zahăr, acompaniament:sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Salată De Zahăr, și Salată De Mazăre Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și berea într-un castron până se omogenizează.
Încălziți uleiul de 2 inci într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când se înregistrează 365 F pe termometru.
Lucrând în loturi de aproximativ 15, aruncați apăsările de zahăr în aluat până când sunt acoperite. Ridicați zahărul din aluat 1 la un moment dat, lăsând excesul de aluat să se scurgă și transferați-l în ulei. Se prăjește zahărul, întorcându-se cu o lingură cu fante, până devine auriu, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 365 cm. f între loturi.)
* Mazărea poate fi tăiată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite.* Aluatul poate fi făcut cu 2 ore înainte și răcit, acoperit.
Bateți înainte de utilizare.