Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez
Tempura de legume din ' gătitul sufletului japonez este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 4359 calorii, 7g de proteine, și 490g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de scufundare tempura, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Scufundare Tempura (Zece Tsuyu) Din ' Gătitul Sufletului Japonez, Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, și Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușurile și apa într-un castron, amestecând până când sunt încorporate, apoi adăugați cuburile de gheață (partea "umedă" a aluatului).
Pentru a pregăti o stație de gătit tempura: lângă arzător, aranjați legumele, o farfurie cu făina de tort și părțile umede și uscate ale aluatului. De asemenea, pregătiți o tavă tapetată cu prosoape de hârtie sau ziar pentru a absorbi excesul de ulei din legumele fierte și instrumentele de care veți avea nevoie: bețișoare, o strecurătoare metalică și un termometru pentru bomboane, dacă aveți unul.
Așezați un vas de gătit pe arzător; folosiți unul cu o dimensiune uniformă pentru a încălzi uniform uleiul, cum ar fi o tigaie mare din fontă sau un cuptor olandez (nu folosiți un wok).
Adăugați uleiul vegetal și uleiul de susan.
Încălziți uleiul la 360 de grade F la foc mare.
În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți aluatul tempura: adăugați rapid cele 2 căni de făină în lichid, dintr-o singură lovitură. Țineți 4 bețișoare împreună, vârfurile îndreptate în jos, ca și cum ați apuca o sticlă. Înjunghiați aluatul cu bețișoarele, zdrobind din nou și din nou pentru a combina părțile uscate și umede. Nu amestecați; abia vrei să amesteci aluatul.
Se amestecă aproximativ 30 de secunde, sau până când aluatul devine slăbit și lichid, cu consistența smântânii grele. Ar trebui să fie aglomerat, cu globuri vizibile de făină uscată care plutesc în lichid și cu făină neamestecată lipită de părțile laterale ale bolului. Amintiți-vă, dacă amestecați prea mult aluatul, îl veți strica.
Când uleiul a ajuns la 360 F, pregătiți-vă să gătiți legumele în loturi. Aveți grijă să nu umpleți prea mult tigaia, ceea ce va scădea temperatura de gătit; folosiți, cel mult, jumătate din suprafața uleiului pentru a găti. În timp ce tempura gătește, verificați temperatura uleiului cu un termometru pentru bomboane. Reglați căldura pentru a menține o temperatură constantă a uleiului de 360 litri F. Dacă uleiul este prea fierbinte, tempura va arde; dacă este prea scăzută, tempura va ieși umedă și grasă.
Îndepărtați ușor legumele în făină, apoi înmuiați-le în aluat. Puneți imediat legumele în uleiul fierbinte. Lucrând în loturi, prăjiți mai întâi legumele mai tari, cum ar fi cartoful dulce, morcovul sau rădăcina de lotus, timp de aproximativ 3 minute, până când legumele devin maronii aurii.
Transferați legumele în tava pregătită pentru a scurge excesul de ulei. Repetați cu celelalte legume. Gătiți legume mai moi, cum ar fi sparanghelul, broccoli și dovleacul, timp de aproximativ 2 minute. Pentru frunzele de shiso, dragați doar o parte a frunzei cu făină și gătiți timp de aproximativ 1 minut.
Serviți tempura de legume cu sosul de scufundare pe lateral.