Tempura creveți și legume

Tempura creveți și legume
Reteta Tempura creveți și legume este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 703 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,79 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, creveți, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tempura Creveți Și Legume, Bere Batute Legume Tempura, și Pește întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sos de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați toate ingredientele. Se aduce la foc mic, apoi se ia de pe foc și se menține cald. (Faceți înainte: sosul poate fi făcut înainte, refrigerat în recipient acoperit până la 2 zile și reîncălzit la foc moderat înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Face tempura
4
Aduceți apă de oală medie la fiert la foc mare. Pregătiți un vas mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați fasole verde în apă clocotită și blanch doar până când este crocant-fraged, aproximativ 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați imediat în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți bine și uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Faceți mai multe tăieturi superficiale în interiorul curbei fiecărui creveți și apăsați ușor creveții plat pe placa de tăiere (pentru a preveni ondularea în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Presărați creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
8
Într-o cratiță mare la foc moderat, încălziți 4 inci de ulei până când termometrul înregistrează 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina, praful de copt și uleiul de susan. Amestecați treptat și ușor în 2 1/2 căni de apă cu gheață, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. (Aluat va fi foarte cocoloase.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Ulei De SusanUlei De Susan
ApăApă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
10
Lucrând în loturi, folosind clești sau bețișoare înmuiați creveții și legumele în aluat și prăjiți, întorcându-vă ocazional, până devin aurii, aproximativ 1 1/2 minute pentru fasolea verde, 2 minute pentru creveți și alte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
CrevețiCreveți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
CleșteClește
11
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 325 km F între loturi și, folosind păianjen sau lingură cu fante, îndepărtați orice bucăți reziduale de aluat din ulei înainte de a adăuga următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Pentru a prăji frunzele de shiso, așezați ușor fiecare frunză deasupra aluatului pentru a acoperi 1 parte, apoi aruncați, bateți cu partea în jos, în ulei și prăjiți fără să vă întoarceți până când partea inferioară este aurie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso FrunzeShiso Frunze
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
14
Serviți tempura imediat cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista