Tempeh se prăjește cu Rețetă de sos de fasole neagră
Tempeh Stir-fry cu sos de fasole neagră rețetă este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți tempeh, zahăr, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Rețetă de calmar prăjit cu sos de fasole neagră, Tempeh și fasole verde Se amestecă cu sos de arahide, și Carne de vită cu sos de fasole neagră.