Tavă cu trei ardei pentru legume

Tavă cu trei ardei pentru legume
Tava de legume cu trei ardei ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 1,12 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 24 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de morcovi pentru bebeluși, broccoli, sosuri pentru salată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Tava cu legume pentru pomul de Crăciun , burgeri foarte vegetali cu sos de ardei roșu și hummus cu piper și nucă cu dippers de legume .

Instrucțiuni

1
Aranjați legumele pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2
Serviți cu dressinguri.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gosset Celebris Extra Brut rosé. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 215 de dolari.
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate33
Revista