Tater Tot Taco Caserola
Caserola Tater Tot Taco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 521 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de carne de vită măcinată, usturoi, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1008 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon Cheeseburger Ciob Oală Tater Tot Caserola, Tater Tot Taco Caserola, și Tater Taco Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Pregătiți un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Gatiti carnea de vita macinata intr-o tigaie la foc mediu pana se rumeneste complet, 5 pana la 7 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul, amestecul de condimente taco, porumbul congelat în stil Mexican și fasolea neagră la carnea măcinată; gătiți și amestecați încă 10 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Combinați amestecul de carne de vită măcinată într-un castron mare cu aproximativ 3/4 din amestecul de brânză mexicană și tots tater; se amestecă pentru a combina.
Se toarnă aproximativ 1/3 din sosul enchilada în fundul vasului de copt pregătit.
Adăugați amestecul tater tot în vasul de copt; bateți ușor amestecul într-un strat solid și uniform.
Se toarnă sosul enchilada rămas peste stratul tater tot.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Presărați restul de brânză mexicană peste caserolă și reveniți la cuptor până când brânza este topită și bulbucată, încă aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Riesling, Sparkling rossifixt, și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Beciuri De Stepă Riesling Uscat]()
Beciuri De Stepă Riesling Uscat
Aromele de mere verzi, lime, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.