Tater Tot caserola IV
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Tater Tot caserola IV ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 673 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest curs principal. Un amestec de Tater tots, fasole verde, cârnați de porc măcinați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tater Tot caserola (aka Tater Tot Hotdish), Tater Tot caserola (aka Tater Tot Hotdish), și Tater Tot Caserola.
Instrucțiuni
Se sotează ceapa într-o tigaie mare până se înmoaie; adăugați carne de vită și cârnați și gătiți până se rumenesc.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Răspândiți supa și fasolea în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Adăugați încet amestecul de carne, apoi acoperiți cu tater tots și condimentați cu sare după gust.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute sau până când caserola este gătită.