Tatemado de Costilla de Res (coaste scurte Tatemado)

Tatemado de Costilla de Res (coaste scurte Tatemado) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tequila, usturoi, frijoles de lan olla și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Caldo de Costilla (bulion de coaste de vită columbiene), Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din coaste scurte apoi tăiați între oase.
Într-o cratiță la foc moderat, prăjiți ardeii iute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere.
În aceeași cratiță, prăjiți uscat ceapa și usturoiul.
Transferați într-un blender, adăugați piloncillo, bere sau pulque, agave, tequila și ardeii iute pudrați și procesați până se omogenizează.
Într-o cratiță medie, încălziți untura și prăjiți amestecul de chile. Se condimentează cu sare și se lasă să se răcească. Se acoperă carnea cu amestecul de chile, se acoperă și se marinează la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F și aranjați un abur într-o tigaie.
Într-o cratiță la foc moderat, prăjiți uscat frunzele de maguey sau agave.
Transferați în tigaia de prăjire de pe abur și deasupra cu 2 palete de cactus.
Așezați coastele cu marinada deasupra și acoperiți cu restul de 2 palete de cactus. Acoperiți tigaia cu folie sau un capac și coaceți până când coastele sunt fragede cu furculița, 3 până la 4 ore, verificând nivelul apei la fiecare 30 de minute și adăugând 1/2 cană de apă când scade foarte mult.
Transferați coastele scurte pe un platou de servire. Feliați paletele de cactus în fâșii și așezați-le deasupra coastelor.
Se servește cu Frijoles de la Olla și tortilla.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.