Tatemado de Costilla de Res (coaste scurte Tatemado)
Tatemado de Costilla de Res (coaste scurte Tatemado) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tequila, usturoi, frijoles de lan olla și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Caldo de Costilla (bulion de coaste de vită columbiene), Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați excesul de grăsime din coaste scurte apoi tăiați între oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Într-o cratiță la foc moderat, prăjiți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere.
4
În aceeași cratiță, prăjiți uscat ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Transferați într-un blender, adăugați piloncillo, bere sau pulque, agave, tequila și ardeii iute pudrați și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panela
Tequila
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
0,5 Lingurita Sare
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Într-o cratiță medie, încălziți untura și prăjiți amestecul de chile. Se condimentează cu sare și se lasă să se răcească. Se acoperă carnea cu amestecul de chile, se acoperă și se marinează la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Untură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F și aranjați un abur într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-o cratiță la foc moderat, prăjiți uscat frunzele de maguey sau agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Transferați în tigaia de prăjire de pe abur și deasupra cu 2 palete de cactus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nopales
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Așezați coastele cu marinada deasupra și acoperiți cu restul de 2 palete de cactus. Acoperiți tigaia cu folie sau un capac și coaceți până când coastele sunt fragede cu furculița, 3 până la 4 ore, verificând nivelul apei la fiecare 30 de minute și adăugând 1/2 cană de apă când scade foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nopales
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați coastele scurte pe un platou de servire. Feliați paletele de cactus în fâșii și așezați-le deasupra coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nopales
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.