Tartă Rustică Cu Ceapă Vidalia
Tarta rustică de ceapă vidaliană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă vidaliană, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tartă De Ceapă Rustică, Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, și Tartă Rustică Cu Smochine, Ceapă Și Pere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana se inmoaie.
Derulați piecrust pe o suprafață ușor făinată. Pat sau rola într-un cerc de 12 inch.
Așezați piecrust pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Presărați 1/2 cană de brânză în centrul crustei. Se amestecă amestecul de ceapă peste brânză, lăsând o margine de 2 1/2 inch.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză peste ceapă. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste ceapă, plisând în timp ce mergeți și lăsând o deschidere largă de 4 inci în centru.
Ungeți crusta cu albus de ou.
Coaceți la 425 pe raftul cuptorului de Jos 17 până la 19 minute sau până când crusta este aurie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Tartă rustică de ceapă Vidalia cu cimbru: înlocuiți cimbru proaspăt tocat cu rozmarin. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.