Tartă Rustică Cu Ceapă Vidalia

Tartă Rustică Cu Ceapă Vidalia
Tarta rustică de ceapă vidaliană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă vidaliană, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tartă De Ceapă Rustică, Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, și Tartă Rustică Cu Smochine, Ceapă Și Pere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Derulați piecrust pe o suprafață ușor făinată. Pat sau rola într-un cerc de 12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați piecrust pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Ungeți cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6
Presărați 1/2 cană de brânză în centrul crustei. Se amestecă amestecul de ceapă peste brânză, lăsând o margine de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Presărați restul de 1/4 cană de brânză peste ceapă. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste ceapă, plisând în timp ce mergeți și lăsând o deschidere largă de 4 inci în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Ungeți crusta cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Coaceți la 425 pe raftul cuptorului de Jos 17 până la 19 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
11
Tartă rustică de ceapă Vidalia cu cimbru: înlocuiți cimbru proaspăt tocat cu rozmarin. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista