Tartă Ratatouille cu gem de ceapă caramelizată-roșii

Tartă Ratatouille cu gem de ceapă caramelizată-roșii
Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 467 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, vinete japoneze, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tomate De Struguri, Ceapă Caramelizată Și Tartă Feta, Tartă de ceapă caramelizată, dovlecei, roșii și ciuperci, și Tartă Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu față înaltă, cu capac, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sarea, se acoperă și se gătește până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scoateți capacul și gătiți ceapa până când sunt aurii și caramelizate, amestecând des, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Se amestecă usturoiul și se sotează 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați roșiile și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6
Adăugați ingredientele rămase, aduceți amestecul la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic. Amestecând în mod consecvent, gătiți până când roșiile se descompun și gemul devine gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
GemGem

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată ale fructelor roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Ch Inktteau Pindefleurs permite fructuozitatea sa proaspătă să înflorească. Păstrat într-o pivniță, desface un gust lung și mătăsos în gură, marca Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista