Tartă rapidă cu pere

Tartă rapidă cu pere
Tarta Quick Pear este o reteta lacto ovo vegetariana cu 6 portii. O porție conține 448 de calorii, 6 g de proteine și 27 g de grăsimi. Pentru 1,17 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 429 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Tarta rapidă cu pere, tarta rapidă cu pere și tarta cu pere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați foaie de foietaj pe o perie de suprafață de lucru cu unt topit și stropiți cu jumătate de zahăr de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Tăiați în 6 bucăți egale. Răsfoiți feliile de pere peste aluatul de foietaj, folosind 1/2 peră pentru fiecare pătrat de foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
6
Stropiți blaturile de tarte cu pere cu amestecul de zahăr cu scorțișoară rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
7
Coaceți până când aluatul este auriu și gătit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din tartă din cuptor, stropiți cu brânză și coaceți până când brânza se topește, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Brut Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista