Tartă proaspătă de roșii și dovlecei cu Mozzarella și busuioc
Tarta proaspătă de roșii și dovlecei cu Mozzarellan și busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sare kosher, aluat de crustă de pizza, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste de tomate-busuioc cu Mozzarella proaspătă, Salată de roșii, busuioc și Mozzarella proaspătă, și Salată proaspătă de mozzarella, roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați cu bandă de mascare.
Presărați hârtia cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe hârtie; lăsați să stea 5 minute. Puneți aluatul într-un pătrat de 12 inci. Aranjați dovleceii și roșiile peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Se presară uniform cu sare și piper. Îndoiți marginile aluatului peste dovlecei și roșii (aluatul nu va acoperi complet dovleceii și roșiile).
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când aluatul este ușor rumenit. Se acoperă cu brânză; coaceți 5 minute sau până se topește brânza.
Stropiți cu ulei; se presară cu busuioc. Se răcește pe foaia de copt 10 minute pe un suport de sârmă.