Tartă Portret De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Plum Portrait Tart. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți prune cu piele purpurie, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Sandvișuri Cu Autoportret.
Instrucțiuni
Tăiați 1/2 cană de unt în bucăți mici și puneți-l într-un bol.
Adăugați 1/2 cană de zahăr granulat și amestecați pentru a combina, apoi bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Adăugați coaja de portocală, extractul de migdale, sarea și ouăle. Se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate la viteză mare până se omogenizează bine și se omogenizează, 3 până la 4 minute.
Adăugați 1 cană de făină și amestecați pentru a amesteca, apoi bateți cu viteză mare pentru a amesteca.
Unt și făină o tigaie de 11 până la 11 1/2 inch cu fund detașabil. Răzuiți aluatul în tigaie și întindeți nivelul.
Clătiți prunele, tăiate în jumătate și groapă; tăiați fructele în felii groase de 1/4 inch. Suprapuneți toate feliile pe aluat; se presară cu restul de 2 linguri de zahăr granulat.
Coaceți pe raftul din mijloc al unui cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când aluatul care apare în jurul fructelor este ușor rumenit și tarta începe să se îndepărteze de părțile tigaiei, 35 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Praf cu zahăr pudră (pe fructele tăiate, zahărul se topește rapid).
Scoateți janta tigaiei (dacă se lipește tarta, folosiți un cuțit mic pentru a o elibera de pe jantă) și așezați-o pe o farfurie.
Se servește fierbinte, cald sau rece.