Tartă Portret De Prune

Tartă Portret De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Plum Portrait Tart. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți prune cu piele purpurie, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Sandvișuri Cu Autoportret.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1/2 cană de unt în bucăți mici și puneți-l într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1/2 cană de zahăr granulat și amestecați pentru a combina, apoi bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați coaja de portocală, extractul de migdale, sarea și ouăle. Se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate la viteză mare până se omogenizează bine și se omogenizează, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OuăOuă
SareSare
4
Adăugați 1 cană de făină și amestecați pentru a amesteca, apoi bateți cu viteză mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Unt și făină o tigaie de 11 până la 11 1/2 inch cu fund detașabil. Răzuiți aluatul în tigaie și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
6
Clătiți prunele, tăiate în jumătate și groapă; tăiați fructele în felii groase de 1/4 inch. Suprapuneți toate feliile pe aluat; se presară cu restul de 2 linguri de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
FructeFructe
PrunePrune
7
Coaceți pe raftul din mijloc al unui cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când aluatul care apare în jurul fructelor este ușor rumenit și tarta începe să se îndepărteze de părțile tigaiei, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Praf cu zahăr pudră (pe fructele tăiate, zahărul se topește rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FructeFructe
ZahărZahăr
9
Scoateți janta tigaiei (dacă se lipește tarta, folosiți un cuțit mic pentru a o elibera de pe jantă) și așezați-o pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Se servește fierbinte, cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista