Tartă Dublă Cu Malț De Ciocolată
Această rețetă face 12 porții cu 320 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de prăjituri de ciocolată cu napolitane, ciocolată cu lapte, pulbere malțată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shake Cu Malț Dublu De Ciocolată, Prăjituri Cu Ciocolată Dublă Cu Malț, și Prăjituri Cu Ciocolată Dublă Cu Malț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul într-un bol mic și amestecați până se umezesc bine.
Transferați într-o tigaie de tartă de 8 inci. Folosind partea din spate a unei cupe sau a unei cupe de măsurare, apăsați amestecul în tigaie cu fundul detașabil până când acoperiți uniform fundul și părțile laterale ale tigaiei. Setați în congelator până la setare, cel puțin 20 de minute.
Între timp, puneți ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură și dați deoparte.
Puneți crema într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mic.
Se ia de pe foc și se amestecă laptele praf malț până se omogenizează și se toarnă peste ciocolată.
Lăsați să stea până când ciocolata începe să se topească, aproximativ 1 minut. Se amestecă ușor până când toată ciocolata este topită și netedă. Se amestecă restul de 2 linguri de unt, bucată mică cu bucată, până se încorporează uniform.
Întoarceți amestecul în crusta de tartă pregătită și răspândiți până la uniformizare. Acoperiți ușor și refrigerați până când umplerea este setată, cel puțin 1 1/2 ore.