Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Usturoiul prăjit și Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 236 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă caramelizată și tartă prăjită cu ardei roșu, Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit, și Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună făina, sarea și zahărul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați la procesor și pulce de 5 ori (1 1/2 secunde fiecare impuls) până când amestecul are globule de unt de mărimea unui bob de mazăre încă vizibile în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Adăugați apa rece în timp ce pulsați rapid amestecul de făină pentru a distribui uniform apa prin amestecul de unt-făină (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Aruncați amestecul pe folie de plastic. Aduceți împreună într-o bilă în interiorul foliei de plastic și apoi aplatizați într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Se da la frigider cel putin 30 de minute si pana la 24 de ore.
7
Rulați sau congelați aluatul până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tăiați vârful capului de usturoi. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți aproximativ 45 de minute până când căței de usturoi sunt moi. Puneți usturoiul înmuiat împreună cu hamsia într-o pastă și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Încălziți uleiul de măsline în tigaie. Se taie ceapa și se pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se sotează 20-25 de minute până când ceapa se rumeneste și se carmelizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Întindeți aluatul de plăcintă într-o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Așezați pe hârtie pergament pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Ungeți pasta de usturoi / hamsie pe fundul aluatului de plăcintă, lăsând o margine de 2 inci. Încărcați ceapa, brânza de capră și parmezanul în mijloc și presărați blatul cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pastă De Hamsie
Brânză De Capră
Aluat De Plăcintă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Îndoiți marginea exterioară de 2 inci a patiseriei peste centru într-un mod suprapus (gândiți-vă la tarta rustică).
16
Periați marginea pliată cu albus de ou și presărați cu ierburi de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
17
Coaceți tarta la 425 F grade timp de 10 minute, apoi reduceți la 375 grade F și coaceți încă 20-25 de minute până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat