Tartă De Usturoi Prăjită Și Ceapă Caramelizată
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Usturoiul prăjit și Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 236 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă caramelizată și tartă prăjită cu ardei roșu, Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit, și Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună făina, sarea și zahărul într-un robot de bucătărie.
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați la procesor și pulce de 5 ori (1 1/2 secunde fiecare impuls) până când amestecul are globule de unt de mărimea unui bob de mazăre încă vizibile în făină.
Adăugați apa rece în timp ce pulsați rapid amestecul de făină pentru a distribui uniform apa prin amestecul de unt-făină (nu amestecați prea mult).
Aruncați amestecul pe folie de plastic. Aduceți împreună într-o bilă în interiorul foliei de plastic și apoi aplatizați într-un disc.
Se da la frigider cel putin 30 de minute si pana la 24 de ore.
Rulați sau congelați aluatul până la 1 lună.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Tăiați vârful capului de usturoi. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți aproximativ 45 de minute până când căței de usturoi sunt moi. Puneți usturoiul înmuiat împreună cu hamsia într-o pastă și puneți-l deoparte.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie. Se taie ceapa și se pune în tigaie.
Se sotează 20-25 de minute până când ceapa se rumeneste și se carmelizează. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți aluatul de plăcintă într-o rundă de 11 inci.
Așezați pe hârtie pergament pe o tavă de copt.
Ungeți pasta de usturoi / hamsie pe fundul aluatului de plăcintă, lăsând o margine de 2 inci. Încărcați ceapa, brânza de capră și parmezanul în mijloc și presărați blatul cu nuci.
Îndoiți marginea exterioară de 2 inci a patiseriei peste centru într-un mod suprapus (gândiți-vă la tarta rustică).
Periați marginea pliată cu albus de ou și presărați cu ierburi de Provence.
Coaceți tarta la 425 F grade timp de 10 minute, apoi reduceți la 375 grade F și coaceți încă 20-25 de minute până când crusta este aurie.