Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze

Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze
Rețeta dovlecel și caise Socca Tart din ' cartea de bucate a pieței franceze ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție conține 293 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tartă de dovlecei, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti baza de tartă: într-un castron mediu, combinați făina de naut, sarea, chimenul și 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă 3/4 cană (180 ml) apă rece într-un flux lent, amestecând constant pentru a evita cocoloașele. Amestecul va fi mai subțire decât aluatul de clătite. Acoperiți și lăsați să se odihnească 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Introduceți o tigaie din fontă de 10 inci (25 cm) bine condimentată în cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 de metri cubi F (200 de metri cubi c).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Bateți din nou aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Scoateți tigaia din cuptor cu precauție (va fi fierbinte) și turnați într-un glug bun de ulei, învârtind tigaia pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se toarnă aluatul în tigaie și se învârte pentru a acoperi întreaga suprafață. Reveniți la cuptor și coaceți până se fixează, 25 până la 30 de minute. Comutați cuptorul la setarea broiler și lăsați tigaia înăuntru, urmărind-o cu atenție, până când se rumenesc și sunt crocante în partea de sus, aproximativ 10 minute. Întoarceți socca pe o farfurie, apoi întoarceți-o înapoi pe un vas de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a face compotul de caise: gătiți caisele tăiate cubulețe într-o cratiță mică la foc mediu-mic, neacoperite, până când sunt foarte moi, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura, aduceți la foc mic și gătiți încă 5 minute pentru a se îngroșa ușor. Se lasă deoparte să se răcească complet. Ar trebui să aveți aproximativ 6 linguri de compot de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Pentru a termina tarta: folosind un feliator de mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați dovleceii în felii subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați socca rumenită cu fața în sus pe un vas de servit și întindeți cu compotul de caise. Împrăștiați feliile de dovlecei deasupra și presărați sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Tăiați cu un cuțit zimțat și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista