Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze

Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze
Rețeta dovlecel și caise Socca Tart din ' cartea de bucate a pieței franceze ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție conține 293 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tartă de dovlecei, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti baza de tartă: într-un castron mediu, combinați făina de naut, sarea, chimenul și 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă 3/4 cană (180 ml) apă rece într-un flux lent, amestecând constant pentru a evita cocoloașele. Amestecul va fi mai subțire decât aluatul de clătite. Acoperiți și lăsați să se odihnească 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Introduceți o tigaie din fontă de 10 inci (25 cm) bine condimentată în cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 de metri cubi F (200 de metri cubi c).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateți din nou aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Scoateți tigaia din cuptor cu precauție (va fi fierbinte) și turnați într-un glug bun de ulei, învârtind tigaia pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă aluatul în tigaie și se învârte pentru a acoperi întreaga suprafață. Reveniți la cuptor și coaceți până se fixează, 25 până la 30 de minute. Comutați cuptorul la setarea broiler și lăsați tigaia înăuntru, urmărind-o cu atenție, până când se rumenesc și sunt crocante în partea de sus, aproximativ 10 minute. Întoarceți socca pe o farfurie, apoi întoarceți-o înapoi pe un vas de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru a face compotul de caise: gătiți caisele tăiate cubulețe într-o cratiță mică la foc mediu-mic, neacoperite, până când sunt foarte moi, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura, aduceți la foc mic și gătiți încă 5 minute pentru a se îngroșa ușor. Se lasă deoparte să se răcească complet. Ar trebui să aveți aproximativ 6 linguri de compot de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Pentru a termina tarta: folosind un feliator de mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați dovleceii în felii subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Așezați socca rumenită cu fața în sus pe un vas de servit și întindeți cu compotul de caise. Împrăștiați feliile de dovlecei deasupra și presărați sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Tăiați cu un cuțit zimțat și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista