Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze

Rețeta dovlecel și caise Socca Tart din ' cartea de bucate a pieței franceze ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție conține 293 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tartă de dovlecei, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti baza de tartă: într-un castron mediu, combinați făina de naut, sarea, chimenul și 3 linguri de ulei.
Se toarnă 3/4 cană (180 ml) apă rece într-un flux lent, amestecând constant pentru a evita cocoloașele. Amestecul va fi mai subțire decât aluatul de clătite. Acoperiți și lăsați să se odihnească 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider.
Introduceți o tigaie din fontă de 10 inci (25 cm) bine condimentată în cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 de metri cubi F (200 de metri cubi c).
Scoateți tigaia din cuptor cu precauție (va fi fierbinte) și turnați într-un glug bun de ulei, învârtind tigaia pentru a acoperi.
Se toarnă aluatul în tigaie și se învârte pentru a acoperi întreaga suprafață. Reveniți la cuptor și coaceți până se fixează, 25 până la 30 de minute. Comutați cuptorul la setarea broiler și lăsați tigaia înăuntru, urmărind-o cu atenție, până când se rumenesc și sunt crocante în partea de sus, aproximativ 10 minute. Întoarceți socca pe o farfurie, apoi întoarceți-o înapoi pe un vas de servit.
Pentru a face compotul de caise: gătiți caisele tăiate cubulețe într-o cratiță mică la foc mediu-mic, neacoperite, până când sunt foarte moi, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura, aduceți la foc mic și gătiți încă 5 minute pentru a se îngroșa ușor. Se lasă deoparte să se răcească complet. Ar trebui să aveți aproximativ 6 linguri de compot de caise.
Pentru a termina tarta: folosind un feliator de mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați dovleceii în felii subțiri de hârtie.
Așezați socca rumenită cu fața în sus pe un vas de servit și întindeți cu compotul de caise. Împrăștiați feliile de dovlecei deasupra și presărați sare, piper și cimbru.
Tăiați cu un cuțit zimțat și serviți.