Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre
Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, brânză mozzarella cu lapte integral grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză de capră și tartă de roșii uscate la soare, Salată de Quinoa cu sparanghel, brânză de capră și măsline negre, și Pizza la grătar cu Hummus picant, legume, brânză de capră și măsline negre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Linia de coacere cu ramă cu folie; periați folia cu 1 lingură de ulei.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt.
Presărați usturoi și 1 lingură de cimbru peste roșii; stropiți restul de 1/4 cană de ulei peste.
Se presară ușor cu sare și piper.
Coaceți până când roșiile încep să se micșoreze și sunt ușor uscate, dar încă moi, aproximativ 2 ore. Roșii răcoroase pe foaie. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra într-un singur strat în recipientul acoperit la frigider.)
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 13 inci.
Transferați produse de patiserie în tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil, apăsând ferm produsele de patiserie pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți consola și apăsați, împingând crusta la 1/4 inch deasupra tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita; se răcește 30 de minute.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F. Linia de patiserie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea; coaceți până când marginile crustei sunt aurii, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu aproximativ 12 minute mai mult. Crusta rece 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Între timp, folosind furculita, mash brânză mozzarella, brânză de capră, și restul de 1 lingura cimbru împreună într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați ouă și smântână și amestecați până când amestecul este bine amestecat.
Întindeți umplutura de brânză uniform în crustă. Aranjați jumătățile de roșii în umplutură, tăiate cu fața în sus.
Așezați măslinele între roșii.
Presărați parmezan uniform deasupra.
Coaceți până când umplutura este umflată și setată, aproximativ 35 de minute. Se răcește 5 minute. Împingeți în sus partea de jos a panoului, eliberând părțile laterale.