Tartă de portocale de sânge cu cremă de patiserie Cardamom

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de portocale cu sânge cu cremă de patiserie Cardamom. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 189 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți apă cu gheață, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cardamom Portocaliu De Sânge Cu Înghețată Fetan De Mentă, Tartă de smochine și Susan cu cremă de portocale Cardamom, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Bateți 2 linguri de apă cu gheață și gălbenuș într-un castron mic.
Adăugați la ingredientele uscate și amestecați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. Apăsați în consolă, formând laturi duble groase. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute.
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule sau alunecă, aproximativ 30 de minute.
Transferați la raft și răciți.
Aduceți laptele și cardamomul la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute. Se strecoară laptele în castron.
Bateți gălbenușurile, zahărul și făina într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat în lapte. Reveniți la cratiță și gătiți la foc mediu până când crema de patiserie se îngroașă și fierbe, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Bateți în unt, apoi vanilie.
Transferați în castron. Apăsați folie de plastic pe suprafață. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Feliați în runde groase de 1/4 inch.
Scurgeți rundele pe prosoape de hârtie.
Bateți conservele și grenadina, dacă doriți, într-un castron mic pentru a amesteca.
Întindeți crema de patiserie uniform în crusta de tartă. Aranjați portocalele în cercuri concentrice suprapuse pe crema de patiserie.
Periați glazura de caise peste portocale. Se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute. (Se poate face cu 6 ore înainte; Păstrați la frigider.)