Tartă de portocale de sânge cu cremă de patiserie Cardamom

Tartă de portocale de sânge cu cremă de patiserie Cardamom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de portocale cu sânge cu cremă de patiserie Cardamom. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 189 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți apă cu gheață, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cardamom Portocaliu De Sânge Cu Înghețată Fetan De Mentă, Tartă de smochine și Susan cu cremă de portocale Cardamom, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți 2 linguri de apă cu gheață și gălbenuș într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați la ingredientele uscate și amestecați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. Apăsați în consolă, formând laturi duble groase. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule sau alunecă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați la raft și răciți.
1
Aduceți laptele și cardamomul la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute. Se strecoară laptele în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți gălbenușurile, zahărul și făina într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat în lapte. Reveniți la cratiță și gătiți la foc mediu până când crema de patiserie se îngroașă și fierbe, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Bateți în unt, apoi vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transferați în castron. Apăsați folie de plastic pe suprafață. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Feliați în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
2
Scurgeți rundele pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Bateți conservele și grenadina, dacă doriți, într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenadinăGrenadină
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Întindeți crema de patiserie uniform în crusta de tartă. Aranjați portocalele în cercuri concentrice suprapuse pe crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
PortocaliuPortocaliu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Periați glazura de caise peste portocale. Se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute. (Se poate face cu 6 ore înainte; Păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
PortocaliuPortocaliu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista