Tartă De Pere Cu Crustă Presată

Tartă De Pere Cu Crustă Presată
Tarta de pere cu crustă presată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 243 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, praf de copt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Pere De Afine Cu Crusta De Turta Dulce, Tarta de mere-pere cu crusta de faina de porumb, și Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tigaie dreptunghiulară de 14 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie dreptunghiulară de 14 inci și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Combinați făina și praful de copt într-un castron mediu și dați deoparte. Cremați untul și 1/2 cană de zahăr la viteză mare în vasul mare al unui mixer electric. Reduceți viteza la mediu, adăugați oul și bateți până se încorporează. Adăugați treptat amestecul de făină până se încorporează complet. Aluatul va fi foarte moale. Împingeți aluatul în tigaie cu degetele făinoase pentru a forma o crustă uniformă. Aranjați jumătățile de pere, de sus în jos, tăiate în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se presara cu scortisoara si zaharul ramas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Coaceți până când crusta se rumeneste, aproximativ 45 de minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Încălziți gemul de caise și sucul de lămâie într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc și se unge ușor pe toată tarta.
8
Se servește cu frisca, dacă se dorește.Bacsis: dacă nu aveți o tigaie dreptunghiulară, puteți utiliza o tigaie rotundă de 10 inci. Desertul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte, acoperit și păstrat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista