Tartă De Foietaj Cu Ceapă Și Vinete Caramelizate

Tartă De Foietaj Cu Ceapă Și Vinete Caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de patiserie cu ceapă și vinete caramelizate. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 507 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Oh legumele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Pancetta, ceapă caramelizată și foietaj Kalamata" ravioli " Wi, Prosciutto, ceapă caramelizată și Tartelete de foietaj cu ciuperci, și Pancetta, foietaj de ceapă caramelizată "Ravioli" cu sos de ardei roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați o foaie de copt cu margini cu ulei de măsline sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați feliile de vinete pe foaie și pulverizați blaturile cu ulei de măsline suplimentar. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 20-30 de minute sau până se înmoaie și abia începe să se rumenească, întorcând feliile la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Temperatura inferioară a cuptorului la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce vinetele se coc, începeți să caramelizați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și un vârf de sare. Lăsați ceapa să se caramelizeze încet, amestecând ocazional la început și mai frecvent odată ce ceapa începe să se rumenească. În funcție de aragaz, acest lucru ar putea dura între 30 de minute și o oră. Fii răbdătormerită!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Se ia de pe foc.
9
Așezați aluatul de foietaj rulat pe o foaie de copt care a fost căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor și folosiți o lingură sau o spatulă pentru a împinge în jos centrul crustei, lăsând aproximativ o margine de 1 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Răspândiți ceapa caramelizată pe crustă. Se acoperă cu brânză, apoi felii de vinete prăjite, măsline și ardei roșii. Reveniți la cuptor și coaceți 5 minute sau până când brânza s-a topit. Împrăștiați panglici de busuioc pe tartă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Tarta de foietaj. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista