Tartă de dovleac cu salvie prăjită
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovlecei de nucă și paste de salvie prăjite, Frittata de dovleac cu salvie prăjită, și Plăcintă cu paste de dovleac și Gorgonzola Rigatoni cu salvie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 cm. F. Linie o foaie de copt cu margini mari cu hârtie de pergament. Întindeți ușor 1 foaie de foietaj congelat,dezghețat (dintr-un pachet de 17,3 uncii)pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 10" (suficient pentru a se uniformiza).
Transferați pe foaia pregătită.
Periați patiseria cu 1 mareou bătut cu 1 linguriță de apă.Aranjați douăsprezece dovlecei cu coajă rotundă de 1/8 "(tăiați din gâtul dovlecelului), suprapuse după cum este necesar și lăsând o margine de 1/2".
Puneți o altă foaie de pergamenthârtie peste dovlecei. Puneți o altă foaie de copt cu margini mari peste tartă. (Acest lucru va cântări aluatul de patiserie și va aburi feliile de squash.)
Coaceți până când partea de jos a patiserieiîncepe să se rumenească, iar partea de sus începesă pufăie, aproximativ 10 minute.
Scoateți foaia de copt superioară șidiscardați foaia superioară de hârtie de pergament.
Periați feliile de dovlecei CU1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare kosher. Întoarceți tarta, neacoperită, la cuptor și coaceți până când patiseria este maro auriu intens și gătită, cu 25-30 de minute mai mult.
Între timp, combinați 1/4 cuphoney,1 Fresno feliat subțire, jalapeincroumro sau chile Thailandez roșu și2 linguri de apă într-o cratiță mică.Aduceți la fierbere peste căldură medie (adăugați un alt grătar tăiat subțire dacă se dorește mai multă căldură).Se fierbe până se îngroașă ușor șisiropie, aproximativ 6 minute.
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un Skillet mic până când începeți să fumați.
Adăugați 12 frunze proaspete de salvie; prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 30 de secunde.
Transferați pe hârtieprosoape pentru a se scurge.
Felie de tartă. Aranjați 1/4 cană parmezan ras deasupra; stropitcu miere infuzată cu chile.
Garniturăcu frunze de salvie prăjite și câtevagrinduri de piper negru.