Tarta de dovleac de ghimbir necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 347 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. 100 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cookie-urile suedeze de ghimbir, piureul de dovleac, gălbenușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, și Tartă De Dovleac Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tigaie de tartă cu fund detașabil de 9 inci pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți crusta combinând firimiturile de prăjituri de ghimbir și untul topit într-un bol mare, până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați firimiturile în tigaia de tartă și apăsați uniform pe partea inferioară și în sus a părților laterale cu fundul unei căni de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Coaceți până când este setat și puțin mai închis la culoare, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Într-un castron, amestecați împreună dovleacul, laptele condensat, gălbenușurile de ou și sarea până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă umplutura în crusta răcită, se întoarce la cuptor și se coace până se fixează și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți tarta din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și apoi răciți-o la frigider, cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă inelul exterior de coajă de tartă și felia. Mănâncă și bucură-te!
11
Notă: orice cookie gingersnap zdrobit va face; doar asigurați-vă că pentru a utiliza 2 1/2 cani firimituri pentru crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat