Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă De Dovleac Cu Fund De Ciocolată Fără Coacere, Pentru Tartă Vegană, Fără Gluten, Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Fund Negru, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Fund Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați napolitane, pudră de cacao și zahăr într-un robot de bucătărie. Procesați până la măcinat fin, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Cookie-uri Wafer
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați până când amestecul se aglomerează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Transferați într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil și apăsați ferm pe partea inferioară și laterală pentru a forma o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
4
Așezați pe foaia de copt căptușită și coaceți până când este ușor fermă la atingere și parfumată, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Scoateți foaia de copt pe o grătar; reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați foaia de copt cu crustă pe grătarul cuptorului și găleți suficientă umplutură în crustă pentru a ajunge la margine. (Nu umpleți prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Polonic
Cuptor
3
Coaceți până când un cuțit introdus în centrul tartei iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor, apoi se răcește cel puțin 2 ore înainte de servire.