Tartă De Ciocolată Glazurată Cu Ciocolată
Ciocolata glazurata cu ciocolata este o fără gluten desert. Această rețetă face 10 porții cu 125 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1097 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă De Ciocolată Glazurată Cu Ciocolată, Tartă De Ciocolată Glazurată Cu Ciocolată, și Tartă cu Mousse de ciocolată cu nuci glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Se amestecă împreună toate ingredientele și apăsați uniform pe partea inferioară și 3/4 inch în sus a tigaiei.
Coaceți până la ferm, aproximativ 10 minute. Se răcește pe un raft de 15 până la 20 de minute
Aduceți smântâna la fiert, apoi turnați peste ciocolată într-un bol și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ușor până se omogenizează.
Bateți împreună ouăle, vanilia și sarea într-un alt castron, apoi amestecați în ciocolată topită.
Se toarnă umplutura în crustă răcită.
Coaceți până când umplutura este setată la aproximativ 3 inci de margine, dar centrul este încă clătinat, 20 până la 25 de minute. (Centrul va continua să se stabilească ca tarta se răcește.) Se răcește complet în tigaie pe raft, aproximativ 1 oră.
Aduceți smântâna la fierbere și scoateți-o de pe foc. Se amestecă ciocolata până se omogenizează. Se amestecă siropul de porumb, apoi apa caldă
Se toarnă glazura pe tarta, apoi înclinați și rotiți tarta astfel glazura straturi de top uniform.
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 1 oră.
Tarta este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar poate fi făcută, fără glazură, cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de geam.