Tartă De Cafea Vietnameză Cu Rodie Proaspătă
Tarta de cafea vietnameză cu rodie proaspătă ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, lapte condensat, rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Cafea Vietnameză, Popsicle De Cafea Vietnameză, și Kalhua Vietnamese Coffee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Frecați untul folosind vârful degetelor până când amestecul are o textură uniformă nisipoasă. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați zahărul, sucul de lămâie și apa rece. Amestecați ușor pentru a forma o pastă netedă, având grijă să nu suprasolicitați patiseria, astfel încât să nu se micșoreze în timpul gătitului și adăugând doar puțină apă rece, dacă este necesar, pentru a o aduce împreună. Formați patiseria într-un disc rotund, înfășurați în folie de plastic și dați-o la frigider timp de 20 de minute. Împărțiți patiseria în șase porții egale. Lucrând rapid, rulați fiecare porție de patiserie separat la aproximativ 1/8 inch grosime.
Tăiați șase discuri cu diametrul de 4 1 / 4 inch folosind un tăietor rotund de patiserie.Ușurați discurile de patiserie în șase cutii de tartă unse 3 1/ 4 inch, având grijă să nu întindeți patiseria. Acoperiți patiseria cu foi de folie și cântăriți folia uniform folosind mărgele de copt sau orez nefiert. Se odihnește 20 de minute la frigider.Preîncălziți cuptorul la 375 -14°.
Coaceți cojile de tartă timp de 20 de minute, apoi îndepărtați folia și mărgelele de copt. Reduceți cuptorul la 340 de bucăți și coaceți încă 10-15 minute,sau până când patiseria are o culoare maro aurie.
Scoateți cojile de tartă din cutii și transferați-le într-o grătar pentru a se răci. Pentru a face cașul de cafea, bateți ouăle într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil.
Adăugați zahărul și bateți până când zahărul s-a dizolvat.
Presărați agarul agar în amestec și bateți din nou pentru a încorpora. Se amestecă cafeaua și laptele condensat.
Așezați vasul peste o cratiță cu apă care fierbe ușor, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa. Continuați să bateți până când amestecul se îngroașă, răzuind ocazional partea laterală a bolului cu o spatulă, astfel încât să nu devină granulat.
Se toarnă într-un recipient răcit pentru a se răci, așezând niște folie de plastic direct deasupra cașului pentru a preveni formarea pielii.Când cașul este complet rece, introduceți-l în cojile de tartă răcite.
Tăiați rodia în jumătate. Peste un castron, atingeți rodia cu spatele unei linguri pentru a elibera semințele. Puneți semințele peste tarte și serviți.Mai multe rețete de tartă pe Food Republic:rețetă de tartă cu migdale de mere
Rețetă Simplă De Tartă Cu Roșii
Rețeta Finală De Tartă Cu Ceapă