Tartă De Cafea Vietnameză Cu Rodie Proaspătă

Tartă De Cafea Vietnameză Cu Rodie Proaspătă
Tarta de cafea vietnameză cu rodie proaspătă ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, lapte condensat, rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Cafea Vietnameză, Popsicle De Cafea Vietnameză, și Kalhua Vietnamese Coffee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Frecați untul folosind vârful degetelor până când amestecul are o textură uniformă nisipoasă. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați zahărul, sucul de lămâie și apa rece. Amestecați ușor pentru a forma o pastă netedă, având grijă să nu suprasolicitați patiseria, astfel încât să nu se micșoreze în timpul gătitului și adăugând doar puțină apă rece, dacă este necesar, pentru a o aduce împreună. Formați patiseria într-un disc rotund, înfășurați în folie de plastic și dați-o la frigider timp de 20 de minute. Împărțiți patiseria în șase porții egale. Lucrând rapid, rulați fiecare porție de patiserie separat la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Tăiați șase discuri cu diametrul de 4 1 / 4 inch folosind un tăietor rotund de patiserie.Ușurați discurile de patiserie în șase cutii de tartă unse 3 1/ 4 inch, având grijă să nu întindeți patiseria. Acoperiți patiseria cu foi de folie și cântăriți folia uniform folosind mărgele de copt sau orez nefiert. Se odihnește 20 de minute la frigider.Preîncălziți cuptorul la 375 -14°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți cojile de tartă timp de 20 de minute, apoi îndepărtați folia și mărgelele de copt. Reduceți cuptorul la 340 de bucăți și coaceți încă 10-15 minute,sau până când patiseria are o culoare maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți cojile de tartă din cutii și transferați-le într-o grătar pentru a se răci. Pentru a face cașul de cafea, bateți ouăle într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Adăugați zahărul și bateți până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Presărați agarul agar în amestec și bateți din nou pentru a încorpora. Se amestecă cafeaua și laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
AgarAgar
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Așezați vasul peste o cratiță cu apă care fierbe ușor, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa. Continuați să bateți până când amestecul se îngroașă, răzuind ocazional partea laterală a bolului cu o spatulă, astfel încât să nu devină granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă într-un recipient răcit pentru a se răci, așezând niște folie de plastic direct deasupra cașului pentru a preveni formarea pielii.Când cașul este complet rece, introduceți-l în cojile de tartă răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Tăiați rodia în jumătate. Peste un castron, atingeți rodia cu spatele unei linguri pentru a elibera semințele. Puneți semințele peste tarte și serviți.Mai multe rețete de tartă pe Food Republic:rețetă de tartă cu migdale de mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Rețetă Simplă De Tartă Cu Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
11
Rețeta Finală De Tartă Cu Ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista