Tartă De Cafea Vietnameză Cu Rodie Proaspătă

Tartă De Cafea Vietnameză Cu Rodie Proaspătă
Tarta de cafea vietnameză cu rodie proaspătă ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, lapte condensat, rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Cafea Vietnameză, Popsicle De Cafea Vietnameză, și Kalhua Vietnamese Coffee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Frecați untul folosind vârful degetelor până când amestecul are o textură uniformă nisipoasă. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați zahărul, sucul de lămâie și apa rece. Amestecați ușor pentru a forma o pastă netedă, având grijă să nu suprasolicitați patiseria, astfel încât să nu se micșoreze în timpul gătitului și adăugând doar puțină apă rece, dacă este necesar, pentru a o aduce împreună. Formați patiseria într-un disc rotund, înfășurați în folie de plastic și dați-o la frigider timp de 20 de minute. Împărțiți patiseria în șase porții egale. Lucrând rapid, rulați fiecare porție de patiserie separat la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Tăiați șase discuri cu diametrul de 4 1 / 4 inch folosind un tăietor rotund de patiserie.Ușurați discurile de patiserie în șase cutii de tartă unse 3 1/ 4 inch, având grijă să nu întindeți patiseria. Acoperiți patiseria cu foi de folie și cântăriți folia uniform folosind mărgele de copt sau orez nefiert. Se odihnește 20 de minute la frigider.Preîncălziți cuptorul la 375 -14°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți cojile de tartă timp de 20 de minute, apoi îndepărtați folia și mărgelele de copt. Reduceți cuptorul la 340 de bucăți și coaceți încă 10-15 minute,sau până când patiseria are o culoare maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Scoateți cojile de tartă din cutii și transferați-le într-o grătar pentru a se răci. Pentru a face cașul de cafea, bateți ouăle într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Adăugați zahărul și bateți până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Presărați agarul agar în amestec și bateți din nou pentru a încorpora. Se amestecă cafeaua și laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
AgarAgar
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Așezați vasul peste o cratiță cu apă care fierbe ușor, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa. Continuați să bateți până când amestecul se îngroașă, răzuind ocazional partea laterală a bolului cu o spatulă, astfel încât să nu devină granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă într-un recipient răcit pentru a se răci, așezând niște folie de plastic direct deasupra cașului pentru a preveni formarea pielii.Când cașul este complet rece, introduceți-l în cojile de tartă răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Tăiați rodia în jumătate. Peste un castron, atingeți rodia cu spatele unei linguri pentru a elibera semințele. Puneți semințele peste tarte și serviți.Mai multe rețete de tartă pe Food Republic:rețetă de tartă cu migdale de mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Rețetă Simplă De Tartă Cu Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
11
Rețeta Finală De Tartă Cu Ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista