Tartă Cu Șifon Pentru Iubitorii De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de șifon Butterscotch a iubitorilor de ciocolată. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână grea, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, Tartă Cu Cremă De Dovleac, și Iubitorii De Ciocolata Triple Layer Cafea Caramel Ciocolata Mousse Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, pudra de cacao și sarea într-un castron. Folosind lama metalică într-un robot de bucătărie, pulsați untul și zahărul pudră împreună până se combină.
Adăugați amestecul de făină și cacao în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați oul și pulsați până se încorporează. Aruncați aluatul pe o bucată de folie de plastic sau într-o pungă de plastic și frământați ușor până când aluatul se ține împreună. Aplatizați într-un disc de 6 inci, acoperiți cu folie de plastic (sau închideți punga de plastic) și dați-l la frigider timp de 30 de minute (până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli).
Întindeți aluatul într-un cerc gros de 1/8 inch între 2 foi de folie de plastic ușor făinoase. Puneți aluatul într-o tigaie neagră. Îndepărtați orice găuri sau rupturi apăsând cu degetele resturi de aluat suplimentar. Tăiați excesul de aluat astfel încât să existe 1/8 inch de aluat deasupra marginii superioare a tigaiei (pentru a ține cont de contracție în timpul coacerii). Se răcește timp de 1 oră înainte de coacere.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță. Dacă utilizați greutăți de plăcintă: căptușiți coaja cu pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când patiseria se adâncește în culoare (dar nu se rumeneste), aproximativ 12 minute.
Coaceți până când patiseria se adâncește în culoare (dar nu se rumeneste), aproximativ 12 minute. Verificați după primele 5 minute; dacă Centrul de tartă se umflă, împingeți ușor în jos cu spatele unei linguri. Se răcește complet în tigaia de tartă pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Aduceți siropul de porumb, 3/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă la fierbere într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe amestecul, fără a se amesteca, se învârte ocazional tigaia, până se topește într-un caramel auriu adânc, 7 până la 9 minute.
Scoateți cratița de pe foc și adăugați unt, oțet și un vârf de sare, tigaia învârtită până când untul se topește.
Adăugați 1/3 cană smântână și vanilie și fierbeți, amestecând, 1 minut (sosul va fi maro auriu). Sos rece pentru a se încălzi.
În timp ce sosul se răcește, presărați gelatină peste 2 linguri de apă rămase într-o cratiță mică și lăsați să stea 1 minut să se înmoaie, apoi încălziți la foc mic până se dizolvă. Se amestecă în sos de butterscotch și se răcește la temperatura camerei.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric până când țin vârfuri moi, apoi adăugați zahărul rămas de lingură și continuați să bateți până când albușurile țin doar vârfuri lucioase rigide. Îndoiți sosul de butterscotch ușor, dar bine. Bateți crema rămasă cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor, dar bine, în amestecul de butterscotch. Se toarnă ușor șifonul în coaja de patiserie răcită, lăsându-l să se Movilă și se răcește, neacoperit, până se fixează, cel puțin 2 ore.
Gatiti nucile pecan in unt cu sare intr-o tigaie mica si grea la foc moderat, amestecand frecvent, pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Scoateți de pe foc și răciți complet nucile.
Lăsați tarta să stea la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Chiar înainte de servire, presărați nuci răcite deasupra tartei.
Albușurile din umplutura de sifon nu sunt gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.