Tartă Cu Șifon Pentru Iubitorii De Ciocolată

Tartă Cu Șifon Pentru Iubitorii De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de șifon Butterscotch a iubitorilor de ciocolată. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână grea, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, Tartă Cu Cremă De Dovleac, și Iubitorii De Ciocolata Triple Layer Cafea Caramel Ciocolata Mousse Prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, pudra de cacao și sarea într-un castron. Folosind lama metalică într-un robot de bucătărie, pulsați untul și zahărul pudră împreună până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați amestecul de făină și cacao în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați oul și pulsați până se încorporează. Aruncați aluatul pe o bucată de folie de plastic sau într-o pungă de plastic și frământați ușor până când aluatul se ține împreună. Aplatizați într-un disc de 6 inci, acoperiți cu folie de plastic (sau închideți punga de plastic) și dați-l la frigider timp de 30 de minute (până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Întindeți aluatul într-un cerc gros de 1/8 inch între 2 foi de folie de plastic ușor făinoase. Puneți aluatul într-o tigaie neagră. Îndepărtați orice găuri sau rupturi apăsând cu degetele resturi de aluat suplimentar. Tăiați excesul de aluat astfel încât să existe 1/8 inch de aluat deasupra marginii superioare a tigaiei (pentru a ține cont de contracție în timpul coacerii). Se răcește timp de 1 oră înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță. Dacă utilizați greutăți de plăcintă: căptușiți coaja cu pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți până când patiseria se adâncește în culoare (dar nu se rumeneste), aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Coaceți până când patiseria se adâncește în culoare (dar nu se rumeneste), aproximativ 12 minute. Verificați după primele 5 minute; dacă Centrul de tartă se umflă, împingeți ușor în jos cu spatele unei linguri. Se răcește complet în tigaia de tartă pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
Aduceți siropul de porumb, 3/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă la fierbere într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe amestecul, fără a se amesteca, se învârte ocazional tigaia, până se topește într-un caramel auriu adânc, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți cratița de pe foc și adăugați unt, oțet și un vârf de sare, tigaia învârtită până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/3 cană smântână și vanilie și fierbeți, amestecând, 1 minut (sosul va fi maro auriu). Sos rece pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
În timp ce sosul se răcește, presărați gelatină peste 2 linguri de apă rămase într-o cratiță mică și lăsați să stea 1 minut să se înmoaie, apoi încălziți la foc mic până se dizolvă. Se amestecă în sos de butterscotch și se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
Bomboane RuntsBomboane Runts
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric până când țin vârfuri moi, apoi adăugați zahărul rămas de lingură și continuați să bateți până când albușurile țin doar vârfuri lucioase rigide. Îndoiți sosul de butterscotch ușor, dar bine. Bateți crema rămasă cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor, dar bine, în amestecul de butterscotch. Se toarnă ușor șifonul în coaja de patiserie răcită, lăsându-l să se Movilă și se răcește, neacoperit, până se fixează, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Gatiti nucile pecan in unt cu sare intr-o tigaie mica si grea la foc moderat, amestecand frecvent, pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți de pe foc și răciți complet nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Lăsați tarta să stea la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Chiar înainte de servire, presărați nuci răcite deasupra tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Albușurile din umplutura de sifon nu sunt gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista