Tartă Cu Zmeură Cu Unt Brun

Tartă Cu Zmeură Cu Unt Brun
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta de zmeură cu unt brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Zmeură Cu Unt Brun, Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun, și Tarta Cu Unt Maro De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. Folosind o spatulă de cauciuc sau o furculiță, amestecați untul topit, zahărul și vasul mediu vanillain.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați făină și sare șise amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Transferați aluatul în tigaie cu diametrul de 9 inci cu partea de jos detașabilă. Folosind vârful degetelor, apăsați aluatul uniformpe părțile laterale și pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
4
Coaceți crusta până devine aurie, aproximativ 18 minute (crusta va umfla ușor în timp ce se coace).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați crusta în raft și răciți-otigaie. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți zahărul, ouăle și sarea încastron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați făină și vanilie;bateți până se omogenizează. Gatiti untul intr-o cratita mica la foc mediu pana adancnutty maro (nu arde), amestecand des,aproximativ 6 minute. Se toarnă imediat marount în ceașcă de măsurare din sticlă. Treptat, amestecați untul rumenit în amestec de zahăr-ou; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Aranjați zmeura, îndreptată în susși aproape împreună în cercuri concentrice, în partea de jos a crustei răcite. Se toarnă cu grijăamestec de unt încremenit uniform peste fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Așezați tarta pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți tartapână când umplutura este umflată și aurie, iar testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Se răcește tarta complet în panărack. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Puneți tarta peplatter.
8
Tăiați în pene și serviți.
1
Când rumeniți untul, folosiți o cratiță cu fundul de culoare deschisăastfel încât să puteți măsura culoarea untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista