Tartă Cu Zmeură Cu Unt Brun
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta de zmeură cu unt brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Zmeură Cu Unt Brun, Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun, și Tarta Cu Unt Maro De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. Folosind o spatulă de cauciuc sau o furculiță, amestecați untul topit, zahărul și vasul mediu vanillain.
Adăugați făină și sare șise amestecă până se încorporează.
Transferați aluatul în tigaie cu diametrul de 9 inci cu partea de jos detașabilă. Folosind vârful degetelor, apăsați aluatul uniformpe părțile laterale și pe fundul tigaiei.
Coaceți crusta până devine aurie, aproximativ 18 minute (crusta va umfla ușor în timp ce se coace).
Transferați crusta în raft și răciți-otigaie. Mențineți temperatura cuptorului.
Bateți zahărul, ouăle și sarea încastron mediu pentru a amesteca.
Adăugați făină și vanilie;bateți până se omogenizează. Gatiti untul intr-o cratita mica la foc mediu pana adancnutty maro (nu arde), amestecand des,aproximativ 6 minute. Se toarnă imediat marount în ceașcă de măsurare din sticlă. Treptat, amestecați untul rumenit în amestec de zahăr-ou; bateți până se omogenizează bine.
Aranjați zmeura, îndreptată în susși aproape împreună în cercuri concentrice, în partea de jos a crustei răcite. Se toarnă cu grijăamestec de unt încremenit uniform peste fructe de padure.
Așezați tarta pe foaia de copt cu margini.
Coaceți tartapână când umplutura este umflată și aurie, iar testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Se răcește tarta complet în panărack. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați în pene și serviți.
Când rumeniți untul, folosiți o cratiță cu fundul de culoare deschisăastfel încât să puteți măsura culoarea untului.