Tartă cu unt de caise, migdale și maro

Tartă cu unt de caise, migdale și maro
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu caise, migdale și unt brun ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă cu unt de caise, migdale și maro, Tarta Cu Unt Brun De Caise, Migdale, și Tarta Cu Migdale De Caise.

Instrucțiuni

1
Faceți coaja de tartă: într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați apa cu gheață și extractul de vanilie și pulsați doar până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ApăApă
AluatAluat
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată; aplatizați-l într-un disc. Înfășurați discul în plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la o rundă de 15 inci, cu grosimea de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați runda într-o tigaie cu caneluri de 12 inci, cu fundul detașabil; apăsați-l ușor peste partea inferioară și în sus. Tăiați orice exces. Dați la frigider coaja de tartă timp de cel puțin 20 de minute, până când este fermă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți aproximativ 50 de minute, până când coaja începe să se rumenească în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți folia și greutățile și coaceți timp de aproximativ 25 de minute mai mult, până când coaja este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Întindeți migdalele tăiate pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți la cuptor aproximativ 6 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Lasă să se răcească.
3
Între timp, într-o cratiță medie nereactivă, aduceți vinul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați caisele, acoperiți și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
5
Se ia de pe foc.
6
Într-o tigaie mică, gătiți untul cu semințele de fasole de vanilie la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele prăjite cu zahărul, făina și sarea cofetarilor până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Adăugați ouăle și pulsați până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
9
Adăugați untul rumenit și extractul de migdale și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
10
Scurgeți caisele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
11
Se toarnă umplutura de migdale în coaja de tartă. Cuibărește caisele în umplutură în cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MigdaleMigdale
12
Coaceți tarta aproximativ 50 de minute, până când umplutura se rumeneste și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați într-un raft pentru a se răci.
14
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei, dolloped cu frișcă îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista