Tartă Cu Roșii-Busuioc

Tartă Cu Roșii-Busuioc
Tarta de roșii-busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 295 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți parmezan, mozzarella, tapenadă de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tartă Cu Roșii De Busuioc, Tartă Cu Busuioc De Roșii, și Tarta Rustica Cu Rosii-Busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°; tapetați o foaie mare de copt cu pergament. Pe un blat ușor făinat, întindeți 1 foaie de foietaj congelat cumpărat din magazin dezghețat într-un dreptunghi de 14 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Transferați patiseria pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Periați ușor marginile cu apă; pliați-le pentru a forma o margine de 1/2 inch, apoi apăsați cu o furculiță pentru a sigila de jur împrejur. Intepati patiserie peste tot cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se Amestecă 3 Linguri. busuioc proaspăt tocat cu 3/4 cană mozzarella proaspătă rasă și 1/4 cană parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Răspândiți 2 Linguri. tapenadă de măsline negre borcanată în interiorul produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați cu amestec de brânză și busuioc, apoi aranjați 3 roșii feliate subțire decorativ deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8
Coaceți până când crusta este aurie profundă și brânzeturile sunt topite, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Se presară cu 1 lingură. busuioc proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista