Tartă cu roșii
Tarta de roșii durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 659 calorii, 16g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză, măsline de decorat, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Rețete similare sunt Tartă Cu Roșii, Tartă Cu Roșii, și Tartă Cu Roșii.
Instrucțiuni
Cereți unui ajutor pentru adulți să pornească cuptorul la ventilator/gaz 200C/180C
Se amestecă brânza moale împreună cu muștarul într-un castron mic.
Tăiați roșiile în felii groase.
Rola de patiserie într-un dreptunghi pe o suprafață presarata cu faina nu vă faceți griji în cazul în care marginile sunt inegale. Ridicați patiseria pe o foaie de copt
Acum tăiați orice biți cu adevărat wiggly. Marcați o margine grosimea a două degete în jurul marginii.
Întindeți brânza moale în interiorul chenarului, apoi aranjați feliile de roșii deasupra. Decorați cu hamsii sau măsline (dacă utilizați).
Radeți parmezanul peste tot. Cereți unui adult să pună tarta la cuptor timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie și roșiile sunt fierte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.