Tartă cu piersici și migdale
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Tarta cu piersici și migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1071 calorii, 20g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, ouă, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Tartă cu piersici și migdale, Tarta Cu Piersici-Migdale, și Tartă cu piersici și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă până când este suficient de mare pentru a tapeta o cutie de tartă de 23 cm cu o surplombă. Căptușiți cositorul cu produse de patiserie, împăturind ușor patiseria deasupra pe exteriorul cositorului, apoi înțepați peste tot cu o furculiță. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi; așezați deasupra o formă de sandwich de 20 cm (ar trebui să se potrivească perfect). Umpleți cu fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 20-25 de minute până când părțile laterale sunt setate.
Scoateți fasolea, cositorul și hârtia și gătiți încă 10-15 minute până devin aurii, înviate și crocante. Răciți puțin, apoi tăiați consola și apăsați în jos orice biți înălțați.
Cuptor inferior la ventilator/gaz 180C/160C
Bateți împreună ingredientele de umplutură, lingurați în staniu și acoperiți cu piersicile. Se împrăștie cu 1 lingură de zahăr tos și migdale extra fulgi, apoi se coace timp de 40 de minute până se umflă și devin aurii, cu o ușoară oscilație în centru. Se răcește la temperatura camerei și se servește cu crme frache.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "