Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Tarta cu piersici și migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1071 calorii, 20g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, ouă, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Tartă cu piersici și migdale, Tarta Cu Piersici-Migdale, și Tartă cu piersici și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă până când este suficient de mare pentru a tapeta o cutie de tartă de 23 cm cu o surplombă. Căptușiți cositorul cu produse de patiserie, împăturind ușor patiseria deasupra pe exteriorul cositorului, apoi înțepați peste tot cu o furculiță. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi; așezați deasupra o formă de sandwich de 20 cm (ar trebui să se potrivească perfect). Umpleți cu fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 20-25 de minute până când părțile laterale sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți fasolea, cositorul și hârtia și gătiți încă 10-15 minute până devin aurii, înviate și crocante. Răciți puțin, apoi tăiați consola și apăsați în jos orice biți înălțați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Cuptor inferior la ventilator/gaz 180C/160C
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bateți împreună ingredientele de umplutură, lingurați în staniu și acoperiți cu piersicile. Se împrăștie cu 1 lingură de zahăr tos și migdale extra fulgi, apoi se coace timp de 40 de minute până se umflă și devin aurii, cu o ușoară oscilație în centru. Se răcește la temperatura camerei și se servește cu crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Crostini Cu Usturoi, Optional
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.