Tartă cu pere și mere cu susul în jos
Cu susul în jos pere și mere Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 680 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, unt, mere galan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Tartă De Afine Cu Pere Cu Capul În Jos, Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Scoateți aluatul foietaj din congelator pentru a dezgheța.
Coaja, miezul și sfertul de mere și pere. Aruncați cu suc de lămâie.
Crema împreună unt, zahăr, ghimbir și sare.
Întindeți amestecul pe fundul și părțile laterale ale unei tigaie sau tigaie rotundă cu fund gros de 10 inci, rezistentă la flacără și la cuptor.
Așezați pene de mere și pere cu pielea în jos în cercuri concentrice alternante deasupra amestecului de unt. (
Tăiați orice bucăți suplimentare pentru a umple golurile și împachetați bine, deoarece tarta se va micșora atunci când este coaptă.)
Puneți tigaia la foc mediu-mare și gătiți fructele timp de aproximativ 20 de minute sau până când amestecul de unt începe să se rumenească.
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește ușor.
Pe o suprafață făinoasă, întindeți ușor o foaie de foietaj și tăiați o rundă de 10 inci folosind baza unei tigaie de 10 inci sau a unui șablon. Folosind o furculiță, faceți găuri pe toată patiseria.
Așezați produse de patiserie deasupra fructelor în tigaie, învelind marginile exterioare pentru a sigila.
Coaceți tarta până când patiseria devine aurie, aproximativ 30 de minute.
Așezați o farfurie deasupra tigaiei și, ținând ferm placa, inversați tigaia rapid pe farfurie; scoateți tigaia.
Serviți cald cu înghețată de vanilie, dacă doriți.