Tartă Cu Ouă
Flanul de ouă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rom, lichior de ouă, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de ouă pe crustă de scorțișoară, Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), și Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți zahărul uniform pe fundul cratiței de 2 litri. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand zaharul se topeste si devine de culoare caramel deschis. Adăugați cu grijă apă, amestecând până se amestecă.
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 9 inci. Înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul; puneți deoparte să se întărească, aproximativ 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mare, bateți ouă, lapte condensat, ouă, rom și nucșoară cu sârmă până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de zahăr în tigaie.
Așezați tigaia pentru tort în tigaia pentru pui.
Se toarnă 1 inch de apă fierbinte în tigaie broiler.
Coaceți 45 de minute până la 1 oră sau până când aproape set și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește pe raftul de răcire 1 oră. La frigider 1 oră. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi.
Așezați placa de servire rotundă de 12 inci cu laturile ridicate cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de mentă și afine.