Tartă Cu Nucă De Cocos
Tarta de nucă de cocos ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest desert are 1023 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.84 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, lapte de cocos, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu nucă de cocos (tartă cu nucă de cocos), Tartă cu nucă de cocos (tartă cu fructe de cocos), și Tartă Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți zahărul într-o cratiță mică și adăugați ușor apa și sucul de lămâie. Nu amestecați. Aduceți cratița la fierbere la foc mediu-mare, fără agitare, până când amestecul devine maro auriu. Împărțiți caramelul între 4 ramekine, umplându-le cu 1/4 din drum.
Bateți ouăle într-un bol mare de amestecare.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se combină.
Turnați crema în ramekins deasupra caramelului.
Așezați ramekinii într-o tigaie mare sau un vas de copt și turnați cu grijă apă fierbinte în tigaia din jurul lor, 1/2 în sus, pentru a face o baie de apă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 20 de minute până când flanul începe să se miște în ramekins când este agitat ușor.
Scoateți ramekinele din Baia de apă și răciți-le la frigider timp de 2 ore înainte de servire.
Rulați cuțit în jurul marginii ramekins. Invertiți pe o farfurie și garnisiți cu fructe de pădure.