Tartă cu merișoare
Tarta cu merișoare este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 8 porții. O porție conține 172 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un desert ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de suc de portocale, amestec pentru biscuiți/cuptor, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 0% , acest preparat este foarte prost (dar totuși reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjitură germană cu lămâie, merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , tartă cu cireșe și migdale și tartă cu ciocolată cu glazură de bourbon și frișcă de dovleac .
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați mixul pentru biscuiți, zahărul și apa. Cu mâinile ușor înfăinate, presărați amestecul pe fundul și pe marginile unei forme de tartă neunse, cu diametrul de 23 cm și fund detașabil; dați deoparte.
Într-o cratiță, combinați zahărul și amestecul de biscuiți.
Adăugați merișoarele, sucul de portocale și untul. Gătiți și amestecați până când amestecul dă în clocot. Gătiți încă 1-2 minute sau până când se îngroașă și face bule.
Coaceți la 190°C timp de 30-35 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura face bule. Lăsați să se răcească pe un grătar.