Tartă cu mere și brânză albastră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă 22 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tartă de mere și brânză albastră ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, brânză, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tartă Cu Brânză Albastră, Tartă cu smochine și brânză albastră, și Tartă Cu Carne De Vită Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Se face crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice într-un singur strat în crustă.
Întindeți amestecul de unt peste mere.
Coaceți 15 până la 20 de minute.
Presărați nuci, afine, brânză și cimbru peste mere.
Coaceți aproximativ 3 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe suportul de răcire 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.