Tartă cu mere de toamnă

Tarta cu mere de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 96 de calorii . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați nucșoară măcinată, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Tort de mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă de mere de toamnă și pâine de bere de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Combinați oul și laptele; se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează.
Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11 inchi neuns. tava de tarta cu fund detasabil. Aranjați feliile de mere peste crustă.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru topping; se presara peste mere.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 350° timp de 50-60 de minute sau până când merele sunt fragede.