Tartă Cu Mere De Recoltare În Formă Liberă
O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 55. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tartă Cu Mere În Formă Liberă, Tartă Cu Mere În Formă Liberă, și Tartă Cu Mere În Formă Liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Utilizați acțiunea pulsantă pentru a procesa făina, untul și jumătate din crema de brânză în robotul de bucătărie până când amestecul este amestecat și aluatul începe să se îndepărteze de partea recipientului. Formați în bilă; înfășurați bine cu folie de plastic. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Încălziți cuptorul la 204°.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 14x8 inci.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu pergament; pus deoparte.
Așezați crema de brânză rămasă într-un castron mediu cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 10 sec. sau doar până se înmoaie.
Adăugați jumătate din amestecul de gelatină uscată; se amestecă până se omogenizează.
Se întinde pe aluat până la 2 inci de margini.
Aruncați merele cu amidon de porumb, scorțișoară și amestecul de gelatină uscată rămas; lingură peste amestecul de brânză cremă. Îndoiți marginile de patiserie peste mere. (Merele din Centrul tartei vor rămâne expuse.)
Coaceți 35 min. sau până când crusta devine maro aurie și merele sunt fragede. Mișto.