Tartă Cu Mere

Tartă Cu Mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, smântână, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de Frangipane cu ciocolată albă de mere-cireșe cu Sorbet de mere verde și compot de coniac de cireșe-mere, Tarte De Mere Tatin {Cu Susul În Jos Tartă De Mere Caramelizate}, și Tartă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați făina, untul și smântâna într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina. Când aluatul a format o bilă, bateți cu mâinile ușor făinoase în partea de jos și părțile laterale ale unei tăvi de tartă de 10 inci, cu fundul detașabil și laturile de 1/2 inci, sau un vas rotund gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Coaceți aproximativ 18 minute, până când crusta este setată, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
4
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a face umplutura: coaja și feliați gros merele. Aranjați feliile de mere în cercuri suprapuse deasupra crustei, până când este complet acoperită. Umpleți crusta, deoarece merele se vor micșora în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Combinați gălbenușurile de ou, smântâna, zahărul și făina și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă amestecul peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8
Așezați tigaia de tartă pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 1 oră, până când crema se fixează și are o culoare aurie palidă. Acoperiți cu un cort din folie de aluminiu dacă crusta devine prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Transferați tigaia cu tartă într-un suport de sârmă pentru a se răci. Când se răcește, scoateți peretele lateral al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Combinați conservele sau jeleul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
ConservăConservă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Întindeți cu o perie de patiserie peste vârful tartei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Serviți tarta caldă, la temperatura camerei sau răcită.
4
Garnisiți cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista