Tartă Cu Mere

Tartă Cu Mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, smântână, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de Frangipane cu ciocolată albă de mere-cireșe cu Sorbet de mere verde și compot de coniac de cireșe-mere, Tarte De Mere Tatin {Cu Susul În Jos Tartă De Mere Caramelizate}, și Tartă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Așezați făina, untul și smântâna într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina. Când aluatul a format o bilă, bateți cu mâinile ușor făinoase în partea de jos și părțile laterale ale unei tăvi de tartă de 10 inci, cu fundul detașabil și laturile de 1/2 inci, sau un vas rotund gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Coaceți aproximativ 18 minute, până când crusta este setată, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
4
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a face umplutura: coaja și feliați gros merele. Aranjați feliile de mere în cercuri suprapuse deasupra crustei, până când este complet acoperită. Umpleți crusta, deoarece merele se vor micșora în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Combinați gălbenușurile de ou, smântâna, zahărul și făina și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Se toarnă amestecul peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Așezați tigaia de tartă pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 1 oră, până când crema se fixează și are o culoare aurie palidă. Acoperiți cu un cort din folie de aluminiu dacă crusta devine prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Transferați tigaia cu tartă într-un suport de sârmă pentru a se răci. Când se răcește, scoateți peretele lateral al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Combinați conservele sau jeleul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Întindeți cu o perie de patiserie peste vârful tartei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Serviți tarta caldă, la temperatura camerei sau răcită.
4
Garnisiți cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista