Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tarta cu lămâie Sunny Meyer ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 371 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartă Cu Lămâie Întreagă Meyer, Tarta Cu Caș De Lămâie Meyer, și Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de tartă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți tarta și coaceți până când crusta de jos devine maro aurie (sau ușor mai deschisă, dacă preferați acel stil), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Umpleți un sfert dintr-o oală mare cu apă și aduceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Așezați un castron deasupra pentru a vă asigura că se potrivește fără a atinge apa. Puneți vasul pe blat și adăugați suc de lămâie, coajă de lămâie, amidon de porumb, gălbenușuri și ou, 1 cană zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Așezați vasul înapoi peste oala cu apă clocotită și bateți până când amestecul se îngroașă până la consistența budincii, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
8
Bateți untul până se dizolvă complet în caș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în coaja de tartă răcită și se răcește cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Când tarta s-a răcit, aduceți o cratiță umplută 1/4 cu apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați albușurile și restul de 1/2 cană de zahăr în vasul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți cu viteză medie până când încep să se formeze vârfuri moi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Scoateți vasul din mixerul standului și puneți-l peste apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Bateți cu mâna până când amestecul ajunge la 140 km f, așa cum este înregistrat pe un termometru cu citire instantanee. Întoarceți cu grijă vasul în mixerul standului și bateți bezea cu viteză mare până când devine groasă și lucioasă și ține vârfuri ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Transferați bezea într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf canelat și modele de țevi pe tarta răcită. Preîncălziți cuptorul la setarea broil. Odată ce broilerul este fierbinte, așezați tarta direct sub ea și urmăriți cu atenție ca bezea să se rumenească. Odată ce este, scoateți tarta din cuptor și răciți până când sunteți gata de servit. Dacă doriți, decorați Tarta cu coajă de lămâie confiată.