Tartă Cu Lămâie Sunny Meyer

Tartă Cu Lămâie Sunny Meyer
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tarta cu lămâie Sunny Meyer ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 371 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartă Cu Lămâie Întreagă Meyer, Tarta Cu Caș De Lămâie Meyer, și Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de tartă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți tarta și coaceți până când crusta de jos devine maro aurie (sau ușor mai deschisă, dacă preferați acel stil), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Umpleți un sfert dintr-o oală mare cu apă și aduceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Așezați un castron deasupra pentru a vă asigura că se potrivește fără a atinge apa. Puneți vasul pe blat și adăugați suc de lămâie, coajă de lămâie, amidon de porumb, gălbenușuri și ou, 1 cană zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Așezați vasul înapoi peste oala cu apă clocotită și bateți până când amestecul se îngroașă până la consistența budincii, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Bateți untul până se dizolvă complet în caș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în coaja de tartă răcită și se răcește cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Când tarta s-a răcit, aduceți o cratiță umplută 1/4 cu apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
11
Adăugați albușurile și restul de 1/2 cană de zahăr în vasul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Bateți cu viteză medie până când încep să se formeze vârfuri moi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Scoateți vasul din mixerul standului și puneți-l peste apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Bateți cu mâna până când amestecul ajunge la 140 km f, așa cum este înregistrat pe un termometru cu citire instantanee. Întoarceți cu grijă vasul în mixerul standului și bateți bezea cu viteză mare până când devine groasă și lucioasă și ține vârfuri ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Transferați bezea într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf canelat și modele de țevi pe tarta răcită. Preîncălziți cuptorul la setarea broil. Odată ce broilerul este fierbinte, așezați tarta direct sub ea și urmăriți cu atenție ca bezea să se rumenească. Odată ce este, scoateți tarta din cuptor și răciți până când sunteți gata de servit. Dacă doriți, decorați Tarta cu coajă de lămâie confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista