Tartă cu frangipan de Prune, cireșe și caise
Tartă de Prune, cireșe și caise Frangipane este o vegetarian desert. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, pastă de migdale, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Caise-Migdale (Frangipan) , Tartă cu frangipan de cireșe, și Tarta De Frangipan Cu Migdale De Caise Fără Gluten {#Progressiveats}.
Instrucțiuni
Încălziți grappa cu zahăr într-o cratiță medie la foc mic, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați fructe și fierbeți ușor 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă la macerat, amestecând ocazional, 24 de ore.
Setați inelul de flan pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. (Dacă folosiți o tigaie, pergamentul nu este necesar.)
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați-vă în inelul de flan și tăiați excesul de aluat. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți până când fundul este auriu, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 30 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Bateți pasta de migdale, untul, zahărul, extractul și sarea într-un castron cu un mixer electric la viteză medie 3 minute.
Adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în făină.
Răspândiți umplutura de frangipan în coajă răcită.
Scurgeți fructele într-o sită așezată peste un castron, rezervând sirop și împrăștiați fructele peste umplutură, apăsând ușor.
Coaceți până la puf și auriu, 30 până la 40 de minute.
Transferați tarta pe pergament pe un suport.
Periați siropul rezervat peste tartă și răciți la cald sau la temperatura camerei.
* Fructele uscate pot fi macerate până la 3 zile.* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată (odată rece), învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tarta se consumă cel mai bine în ziua în care este coaptă, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată (odată rece), acoperită cu folie, la temperatura camerei.