Tartă de Prune, cireșe și caise Frangipane este o vegetarian desert. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, pastă de migdale, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Caise-Migdale (Frangipan) , Tartă cu frangipan de cireșe, și Tarta De Frangipan Cu Migdale De Caise Fără Gluten {#Progressiveats}.
Instrucțiuni
1
Încălziți grappa cu zahăr într-o cratiță medie la foc mic, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grappa
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fructe și fierbeți ușor 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
3
Se ia de pe foc și se lasă la macerat, amestecând ocazional, 24 de ore.
1
Setați inelul de flan pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. (Dacă folosiți o tigaie, pergamentul nu este necesar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă Tartă
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați-vă în inelul de flan și tăiați excesul de aluat. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți până când fundul este auriu, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 30 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Bateți pasta de migdale, untul, zahărul, extractul și sarea într-un castron cu un mixer electric la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Răspândiți umplutura de frangipan în coajă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Scurgeți fructele într-o sită așezată peste un castron, rezervând sirop și împrăștiați fructele peste umplutură, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Coaceți până la puf și auriu, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați tarta pe pergament pe un suport.
7
Periați siropul rezervat peste tartă și răciți la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
1
* Fructele uscate pot fi macerate până la 3 zile.* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată (odată rece), învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tarta se consumă cel mai bine în ziua în care este coaptă, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată (odată rece), acoperită cu folie, la temperatura camerei.