Tartă Cu Fistic
Tarta cu fistic este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 488 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, brânză de capră herbată, aluat phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartă Cu Căpșuni-Fistic, Tartă Cu Lămâie-Fistic, și Tartă Cu Lămâie-Fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți phyllo-ul și îndepărtați 5 coli din stivă. Rezervați aluatul rămas pentru o altă utilizare.
Puneți o tigaie rotundă deasupra foilor de fileu și tăiați părțile laterale.
Așezați cercurile phyllo între 2 prosoape de bucătărie umede. Puneți tigaia deoparte.
Așezați 1 bucată de aluat phyllo pe suprafața de lucru.
Ungeți cu unt și presărați cu fistic măcinat. Puneți o a doua foaie de fileu deasupra primei și ungeți cu unt și presărați cu fistic. Repetați de 3 ori, făcând 5 straturi, iar partea superioară fiind doar phyllo.
Puneți aluatul stivuit în tava de copt. Alternativ, tăiați în pătrate cu 2 inci mai mari decât dimensiunea cupei de brioșă; ungeți ușor cositorul de brioșă și apăsați ușor pătratele phyllo pregătite în fiecare ceașcă de brioșă pentru a forma forme mici de castron.
Coaceți aproximativ 14 până la 16 minute, până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați tarta să se răcească complet înainte de topping.
Zdrobiți brânza de capră peste crustă. Se acoperă cu roșii și se condimentează cu sare și piper, după gust. Feliați și serviți.