Tartă Cu Fistic

Tartă Cu Fistic
Tarta cu fistic este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 488 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, brânză de capră herbată, aluat phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartă Cu Căpșuni-Fistic, Tartă Cu Lămâie-Fistic, și Tartă Cu Lămâie-Fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Desfaceți phyllo-ul și îndepărtați 5 coli din stivă. Rezervați aluatul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Puneți o tigaie rotundă deasupra foilor de fileu și tăiați părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați cercurile phyllo între 2 prosoape de bucătărie umede. Puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați 1 bucată de aluat phyllo pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6
Ungeți cu unt și presărați cu fistic măcinat. Puneți o a doua foaie de fileu deasupra primei și ungeți cu unt și presărați cu fistic. Repetați de 3 ori, făcând 5 straturi, iar partea superioară fiind doar phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Puneți aluatul stivuit în tava de copt. Alternativ, tăiați în pătrate cu 2 inci mai mari decât dimensiunea cupei de brioșă; ungeți ușor cositorul de brioșă și apăsați ușor pătratele phyllo pregătite în fiecare ceașcă de brioșă pentru a forma forme mici de castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți aproximativ 14 până la 16 minute, până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați tarta să se răcească complet înainte de topping.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Zdrobiți brânza de capră peste crustă. Se acoperă cu roșii și se condimentează cu sare și piper, după gust. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista