Tartă Cu Dovleac

Tartă Cu Dovleac
Flanul de dovleac este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 323 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, zahăr, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate, Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, și Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mică combinați 2/3 cană de zahăr cu 1/4 cană de apă și aduceți amestecul la fierbere, amestecând și spălând orice cristale de zahăr agățate de părți cu o perie înmuiată în apă rece până când zahărul este dizolvat. Gatiti siropul, rotind tigaia, pana cand este un caramel adanc, turnati-l intr-o tigaie calda de sticla de 2 litri, inclinand tigaia pentru a acoperi fundul uniform si lasati caramelul sa se intareasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Într-un castron bateți ouăle cu restul de 2/3 cană de zahăr, bateți în piureul de dovleac, sarea, ghimbirul, scorțișoara, ienibaharul și smântâna și turnați crema în tigaia pentru pâine. Puneți tigaia într-o tigaie adâncă, adăugați suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei și coaceți flanul în mijlocul unui cuptor moderat preîncălzit (350 grade F) timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
CremăCremă
GhimbirGhimbir
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
CuțitCuțit
BolBol
4
Lăsați flanul să se răcească și răciți-l, acoperit, peste noapte. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, inversați un platou peste tigaie și inversați flanul pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuțitCuțit
5
Serviți flanul, tăiat felii, cu frișca de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ScorțișoarăScorțișoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista