O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 82 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Cu Capsuni, Zmeura, Afine, Salată de Avocado cu afine de căpșuni cu vinetă de mac de căpșuni, și Tarta Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, untul topit și zahărul până când se coerează. Apăsați amestecul în partea de jos și părțile laterale ale cojii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți crusta până se întunecă în culoare, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lasă crusta să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, smântâna și zahărul brun deschis până se omogenizează și pufos și zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
7
Întindeți umplutura de lămâie uniform peste crusta de plăcintă răcită. Circumferința liniei de tartă cu căpșuni, abia suprapunând sferturile. Îngrămădiți afine în centrul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Puneți gemul de caise și apa într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Cuptorul cu microunde până când gemul este slăbit, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți fructele de pădure cu glazură de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Lăsați tarta să se răcească la frigider timp de o oră înainte de servire.